solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De wereld van nu – en vooral die van morgen – vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto ‘We care about your plants & our planet’ is Desch Plantpak continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Growing Together!
Voor onze groeiende productieorganisatie zijn wij op de locatie in Waalwijk per direct op zoek naar een:

Administratief medewerker Technische Dienst

Desch Plantpak produceert in Waalwijk diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder potten en trays. De tuinbouwsector is bij uitstek een sector die gebaat is bij aandacht voor het milieu. Onze producten worden daarom verantwoord geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen. Bij Desch staan een veilige en duurzame werkomgeving, innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. We investeren ieder jaar en de eerste stappen in robotisering zijn daarom al gezet.
Je ondersteunt de afdeling Technische Dienst in Waalwijk. Binnen de Technische Dienst zijn we verantwoordelijk voor een maximale beschikbaarheid van de productiemiddelen op de productielocatie Waalwijk. We produceren 24/7 en voor de productie van potten en transporttrays hebben we een aantal extrusie lijnen waar we de folie mee maken, thermovorm machines om de potten uit te vormen en de nodige randapparatuur.
Wat is jouw rol?
 • Ondersteunende (administratieve) werkzaamheden voor de afdeling Technische Dienst;
 • Inkopen van (technische) voorraad;
 • Verantwoordelijk voor juiste administratieve verwerking van inkopen en facturen;
 • (Mede) verantwoordelijk voor beheer, onderhoud artikel/voorraadsysteem en maandelijkse inventarisatie;
 • Verbetervoorstellen indienen en uitvoeren t.b.v. voorraad en opslag;
 • Goederen ontvangen, labelen en opslaan in het magazijn en verwerken van de mutaties.
Herken jij jezelf hierin?
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt basiskennis op het gebied van techniek;
 • Je hebt affiniteit met automatiseringssystemen;
 • Je beschikt over een actieve werkhouding;
 • Je bent secuur.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie €2.000 – €2.305,- o.b.v. 40-urige werkweek, exclusief een vaste 13e maand), waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Hoe reageer je op deze uitdagende functie?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar HR@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je bellen naar Hans Harkx op  met HR op 06-83700460 of kijk verder op onze website.