solliciteer direct!
In verband met de sterke toename in productie zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste:

Allround technisch medewerker/monteur (40 uur per week in dagdienst)

Desch Epla Plantpak, gevestigd in Ter Aar, is een ultramodern ver geautomatiseerd spuitgietbedrijf en produceert sierpotten, hangpotten en plantschalen met toebehoren en diverse ringen en clips. De wereld van nu – en vooral die van morgen – vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto ‘We care about your plants & our planet’ zijn wij continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch luidt dan ook: Growing Together!
Je komt te werken in een productiebedrijf waar kunststof (spuitgiet) producten worden gemaakt. Het is een schone werkomgeving waar een relaxte bedrijfscultuur heerst. De lijnen zijn kort en je werkt in een team met diverse collega’s (zowel technisch, productie als kantoor).
Wat ga je doen?
Je bent een operator met basiskennis van hydrauliek en pneumatiek. Er zal intern worden opgeleid met betrekking tot spuitgieten/spuitgiettechniek. Het volgen van externe opleidingen behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt al wel meedraaien in de hectiek van de dag. De werkzaamheden (zullen gaan) bestaan uit het ombouwen van de machines/productielijnen (matrijzenwissel) en het oplossen van eenvoudige storingen. Je ondersteunt de productie met hand- en spandiensten en bij het opstarten van de productielijnen na bijvoorbeeld storingen of ombouw. Heb je interesse in het werken aan (preventief) onderhoud? Dan behoort dit in de toekomst ook tot de mogelijkheden! Omdat je dagelijks aan verschillende type (spuitgiet)machines met verschillende techniek werkt of gaat werken, is het werk zeer afwisselend en uitdagend. Uiteraard draag je zorg voor een veilige en opgeruimde werkplek en lever je een positieve bijdrage aan de bedrijfscultuur.
Herken jij jezelf hierin?

We vragen veel van je en daarom:

  • Heb je een VMBO/MBO werk- en denkniveau;
  • Heb je veel affiniteit met techniek en ervaring in de procesindustrie;
  • Heb je een hands-on mentaliteit, ben je zelfstandig en heb je verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ben je bereid om (na een inwerkperiode) een keer per week een avondronde te lopen en om een keer per vijf weken een weekenddienst te draaien. Na een weekenddienst heb je de vrijdag opvolgend een vrije dag.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en een prima salaris. Je hebt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw en een eindejaarsbonus. En last but nog least: een gezellige werksfeer!
Solliciteren of meer weten?
Wil je solliciteren? Mail dan naar hr@desch.nl. Heb je nog vragen en/of wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0172-605300.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.