solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De wereld van nu - en vooral die van morgen - vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto 'We care about your plants & our planet' is Desch Plantpak continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Growing Together!
Applicatiebeheerder
Als applicatiebeheerder weet jij precies hoe alle processen lopen binnen de (productie)omgeving van Desch. Samen met de systeembeheerder werk je dagelijks aan optimale bereikbaarheid van de applicaties en een zo effectief mogelijk gebruik hiervan door de gebruikers. Hierbij spelen technische en organisatorische uitdagingen een belangrijke rol. Je schakelt rechtstreeks met de softwareleveranciers en bent het aanspreekpunt voor de key-users. Het is belangrijk dat je wensen en behoeften goed kunt inventariseren en dat je ze duidelijk kunt bescrhijven.
Functieomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de diverse (ERP) applicaties, het verhelpen van problemen en het implementeren van de wensen van de gebruikers. Daarnaast zorg je ervoor dat de applicaties optimaal zijn afgestemd op het bedrijfsproces. Stel je verbeteracties voor en initieer en test je verbeterprojecten. Je informeert en leidt de key-users op, mede door het onderhouden van instructies, procedures en door protocollen vast te leggen.
Functie-eisen:
  • MBO of HBO diploma op het gebied van ICT/Informatica, of door opgedane kennis en ervaring gelijkwaardig niveau;
  • 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving;
  • Ervaring met MS Dynamics Axapta 2012 R3 en overige ERP-systemen;
  • Rijbewijs in verband met inzetbaarheid over meerdere vestigingen;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
Wat bieden wij jou?
We bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie. Het arbeidsvoorwaardenreglement biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van de organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Solliciteren of meer weten?
Stuur je sollicitatie met CV naar HR@Desch.nl. Heb je nog vragen en wil je eerst meer informatie? Mail of bel naar 0416-562 441 of kijk verder op onze website.