Voor onze groeiende productieorganisatie zijn wij op de locatie in Beuningen per direct op zoek naar een:

Hoofd Technische Dienst

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan 7 monteurs en eventueel ingehuurd technisch personeel. Jouw afdeling is verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden aan apparatuur en installaties, zodanig dat er ongestoord productie gedraaid kan worden.De monteurs werken in wisseldiensten en zijn verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van 4 thermovorm- en 1 compoundeermachine die ondergebracht zijn in 2 productiehallen. Je ondersteunt de monteurs door het werk te coördineren en prioriteiten te stellen. Je analyseert de performance en neemt waar nodig maatregelen ter verbetering. Wanneer de werkzaamheden hierom vragen voer je het technisch onderhoud mee uit aan machines en gebouwen.

Herken jij jezelf hierin?
  • Ben je in bezit van een HBO diploma elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde 
  • Heb je affiniteit met zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde
  • Ben je assertief en in staat om de monteurs te coachen
  • Neem je graag initiatief in het optimaliseren van het machinepark
  • Ben je bekend met automatisering en onderhoudsplanning
Wat is jouw werkomgeving?
Desch Plantpak produceert in Beuningen diverse thermovorm tuinbouw potten. De tuinbouwsector is bij uitstek een sector die gebaat is bij aandacht voor het milieu. Onze producten worden daarom verantwoord geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen. Bij Desch staan een veilige en duurzame werkomgeving, innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. Momenteel zijn wij dan ook druk bezig met de eerste stappen richting robotisering.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een Internationale en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie € 3.496-4.384 o.b.v. 40-urige werkweek, exclusief 13de maand). De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. De mogelijkheid bestaat arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en je ontvangt een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Hoe reageer je op deze uitdagende functie?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Gijs.Arts@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je bellen naar Gijs Arts, Bedrijfsleider op 06-22452199 of kijk op www.desch.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Desch Plantpak