Voor onze groeiende internationale productieorganisatie in Waalwijk zijn wij zijn per direct op zoek naar een:

KAM-coördinator

Wat is jouw werkomgeving?
Desch Plantpak produceert in Waalwijk diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder potten, containers en transporttrays. Binnen de afdeling extrusie, worden rollen folie van hoge kwaliteit geproduceerd. Deze rollen worden in de thermovorm afdeling verwerkt tot potten, containers en transporttrays. De focus van Desch ligt op een veilige en duurzame werkomgeving.
Wat ga je doen?
De KAM-coördinator is verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu binnen de organisatie waarbij je rapporteert aan de bedrijfsleider.
Hiertoe behoren onder meer de onderstaande taken:
  • Het opzetten, beheersen en verbeteren van het KAM-zorgsysteem
  • Het voorstellen, (laten) uitvoeren van verbeteringen op basis van wettelijke veranderingen, risico-inventarisaties en verbetervoorstellen
  • De kwaliteit van onze producten handhaven
  • Je vervult de brug tussen medewerkers, management en directie
De KAM-coördinator is verantwoordelijk voor de naleving van het systeem (in- en externe audits, werkplekinspecties, meting en monitoring van gegevens);
Het actueel houden van kwaliteitsnormen, controleren van de handhaving van de kwaliteit van producten, zodanig dat aan de gestelde afnemerseisen kan worden voldaan.
Je bent verantwoordelijk voor de productielocatie Waalwijk. Op verzoek adviseer je andere productielocaties binnen de organisatie.
 
Herken jij jezelf hierin?
We vragen veel van je en daarom:
  • Ben je in het bezit van een HBO-diploma richting IVK
  • Heb je 1 tot 3 jaar relevante werkervaring
  • Heb je affiniteit en kennis van de wetgeving met betrekking tot ARBO en milieu
  • Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ben je communicatief sterk om zodanig draagvlak te creëren voor KAM
Wat bieden wij jou?
Desch Plantpak biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamische en groeiende organisatie. Het arbeidsvoorwaardenreglement biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisrange € 2.200 - € 3.500 o.b.v. 40 uur), waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van de organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Solliciteren of meer weten?
Stuur je sollicitatie met CV vóór 31 januari 2019 naar HR@Desch.nl. Heb je nog vragen en wil je eerst meer informatie? Mail of bel naar 0416-562 441 of kijk op www.desch.nl