Voor onze groeiende productieorganisatie zijn wij op de locatie in Beuningen per direct op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst

Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten. De wereld van nu - en vooral die van morgen - vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recylcing. Desch Plantpak is daarom continu bezig met het assortiment verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. Samen met 6 andere monteurs zoren jullie ervoor dat alle technische werkzaamheden aan apparatuur en installaties plaatsvindt, zodanig dat er ongestoord productie gedraaid kan worden.
Wat ga je doen?
Het uitvoeren van onderhouds-reparatie, modificatie, vervangings- en nieuwbouwwerkzaamheden aan apparatuur, installaties en gebouwen. De nadruk hierbij ligt op besturingstechniek en het zoeken van storingen. Je bent hierbij veel zelfstandig aan het werk. Je helpt ook mee bij het ombouwen van machines t.b.v. productwisselingen en ondersteunt hierbij de productiemedewerkers. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en verbeter voorstellen aandraagt bij je collega's. Vanzelfsprekened toon je betrokkenheid en neem je verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubeleid.
Functie-eisen:
  • Je bent in het bezit van een MBO diploma niveau 4 in de richting besturingstechniek;
  • Bij voorkeur heb je 5 jaar ervaring als monteur (onderhoud en storing);
  • Je hebt kennis op elektro- en besturingstechnisch (PLC) vlak en een affiniteit voor mechanisch;
  • Je bent in staat modificaties te maken en je hebt ervaring met automatiseren;
  • Op de locatie wordt 24/7 gewerkt. Wij vragen va je dat je flexibel inzetbaar bent met betrekking tot werktijden en consignatiediensten;
  • Je woont maximaal 45 mintuen van Beuningen.
Het is een dagdienst functie waarbij lexibiliteit gewenst is met betrekking tot consignatie in de weekenden. Dit pakken we altijd met z’n allen op in een roulerend schema. 
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie € 2.313-2.798 o.b.v. 40-urige werkweek, exclusief een vaste 13e maand), waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Hoe reageer je op deze uitdagende functie?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Hennie.Albers@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je bellen naar Hennie Albers op 06-11 91 91 58 of kijk verder op onze website.