Voor onze groeiende productieorganisatie zijn wij op de locatie in Waalwijk per direct op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst

De Technische Dienst bestaat uit 7 mechanische monteurs, 2 monteurs matrijzen, 1 voorraadbeheerder, 2 electro monteurs, 1 werkvoorbereider en een Hoofd van de afdeling. Samen zijn we verantwoordelijk voor een maximale beschikbaarheid van de productiemiddelen. Voor het produceren van potten en transporttrays hebben we een aantal extrusie lijnen waar we de folie mee maken, thermovorm machines om de potten uit te vormen en de nodige randapparatuur.
Functieomschrijving:
  • De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van preventief onderhoud;
  • Het verrichten van reparaties;
  • Het ombouwen van machines en het verrichten van modificaties aan machines;
  • Het signaleren en verhelpen van storingen;
  • We waarderen initiatief en een proactieve aanpak om repeterende storingen te voorkomen en staan open voor inbreng hoe het preventief onderhoud te optimaliseren.
Het is een dagdienst functie waarbij wel flexibiliteit gewenst is met betrekking tot consignatie in de weekenden. Dit pakken we altijd met z’n allen op in een roulerend schema. 
Functie-eisen:
  • Een diploma op mbo-niveau 3 of 4, WTB of Mechatronica, of je hebt dit niveau verkregen door middel van ervaring aangevuld met vakgerichte opleidingen;
  • Kennis van pneumatiek, hydrauliek, smeermiddelen, uitlijnen en diverse meetmethoden is meer dan welkom;
  • Basiskennis op gebied van elektrotechniek is wenselijk;
  • Je beschikt over een actieve werkhouding.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie € 1.913-2.798 o.b.v. 40-urige werkweek, exclusief een vaste 13e maand), waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Hoe reageer je op deze uitdagende functie?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar HR@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je bellen naar Hans Harkx op 06-83700460 of kijk op www.desch.nl.