solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De wereld van nu – en vooral die van morgen – vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto ‘We care about your plants & our planet’ is Desch Plantpak continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Growing Together!
Voor onze groeiende productieorganisatie zijn wij op de locatie in Beuningen per direct op zoek naar een:
Process Improvement Engineer (Beuningen)
In de functie van Process improvement engineer ben je primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren van onze productieprocessen op locatie Beuningen. Daarnaast pas je nieuwe technologieën toe die zorgdragen voor een efficiënte productie met een hoge kwaliteit en voorspelbare (lagere) kosten. Hiervoor werk je veelvuldig samen met medewerkers van diverse afdelingen, zoals de Technische Dienst en het productieteam. Je rapporteert in deze functie direct aan de bedrijfsleider van Desch Plantpak locatie Beuningen.
Functieomschrijving:
 • Het signaleren en implementeren van mogelijkheden die leiden tot kwaliteitsverbetering, kostenbesparing en productieverhoging
 • Het begeleiden en implementeren van nieuwe productiemethodieken
 • • Het zijn van de schakel tussen productie en verkoop, vanuit een adviserende rol met de nadruk op maakbaarheid, kostprijsaspecten en mogelijke consequenties ten aanzien van productie
 • Het zorgdragen voor het implementeren van verbeteringen, zoals het uitvoeren van risicoanalyses, het opstellen van specificaties en werkvoorschriften en daarbij het coachen van de operators
 • Het leidinggeven of meewerken aan multidisciplinaire projecten en verbeterteams
 • Het doorvoeren van verbeteractiviteiten n.a.v. productieproblemen en klachten
 • Het zijn van een actieve ambassadeur van de World Class Manufacturing-filosofie
Functie-eisen:
 • Afgeronde HBO Werktuigbouwkunde, Procestechnologie of Technische Bedrijfskunde
 • 3 jaar werkervaring in een productieomgeving
 • Ervaring met het implementeren van 'Lean manufacturing' gerelateerde methodieken, productieprocessen, logistiek en kwaliteitsmethodieken (WCM, TPM, Kaizen, OEE, 5S)
 • Ervaring met en kennis van change management en kwaliteitssystemen
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Goede kennis van de Duitse taal is een pré
Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je gedreven en ondernemend en ben je een echte teamspeler. Het motiveren en coachen van mensen gaat je goed af en je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Daarnaast ben je een echte teamspeler, werk je resultaatgericht en heb je een goede overtuigingskracht.
Wat bieden wij jou?
We bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden ut te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er daarnaast volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Solliciteren of meer weten?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar HR@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Gijs Arts via 0246-782297 of kijk op www.desch.nl.