solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De wereld van nu – en vooral die van morgen – vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto ‘We care about your plants & our planet’ is Desch Plantpak continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Growing Together!
Desch groeit! Voor onze groeiende productieorganisatie zijn wij op de locatie Waalwijk per direct op zoek naar een:

Medewerker Customer Support (min. 32 uur)

Ter versterking van onze afdeling Customer Support zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Op de afdeling ben jij het eerst aanspreekpunt van onze klanten, en heb jij een breed en afwisselend takenpakket. Van het behandelen van orders tot het ondersteunen van vertegenwoordigers, en van het voorbereiden van documentatie tot het bewaken van het proces. De missie van de afdeling is om onze klanten passende service te bieden en verwachtingen te overtreffen. Het signaleren van behoeftes bij klanten en hier adequaat op reageren is een belangrijk onderdeel van onze service. Kortom, je bent oplossingsgericht, enthousiast en het opbouwen van klantrelaties is je tweede natuur.
Wat is jouw rol?
 • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van orders van (internationale) klanten en de tijdige en correcte doorstroom van deze orders;
 • Je ondersteunt de magazijnen van Desch middels het verzorgen van picklijsten, het voorbereiden van transport- documentatie en communicatie naar vervoerders;
 • Je bent verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van orders in het portfolio en informatie in het CRM-systeem;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van monsterpakketten, het ondersteunen van vertegenwoordigers en salesmanagers bij het maken van offertes en rapportages;
 • Je bewaakt het proces op het gebied van onder andere transportkosten, levertijden, prijzen, aantallen en gemaakte afspraken richting alle partijen.
Herken jij jezelf hierin?
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een uitstekend niveau Nederlands en Engels. Duits en/of Frans is een sterke pré;
 • Je bent accuraat, flexibel, communicatief vaardig en in staat om prioriteiten te stellen;
 • Je hebt een proactieve werkhouding en een commerciële instelling;
 • Je hebt uitstekende MS-office vaardigheden en is werken met ERP Software geen enkel probleem voor jou.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Solliciteren of meer weten?
Druk op de sollicitatieknop en stuur je sollicitatiebrief met CV naar HR@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je bellen naar Jeroen Smeulders op 06-15066346 of kijk op verder op onze website.