solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. Naast thermovorm producten beschikt Desch Plantpak ook over een range spuitgiet sierpotten, o.a. hangpotten en schalen bekend onder de naam EPLA range. Desch Plantpak is een jonge, dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. Begrippen als innovatie, service en betrouwbaarheid onderschrijven deze visie ten volle. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Samen groeien met de kweker!
Desch groeit! Ter aanvulling van onze afdeling Finance zijn wij in Waalwijk per direct op zoek naar een:

Medewerk(st)er Financiële administratie (40 uur per week)

Het motto van Desch Plantpak is: Growing Together! Deel jij deze ambitie? Kom dan ook werken bij Desch Plantpak!
Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. Onder de werkzaamheden vallen het registreren, betalen, archiveren en controleren van facturen en eventuele ingekomen aanmaningen en het telefonisch te woord staan van crediteuren. Je assisteert binnen het team de controller en de administratie zelf.
Ook ondersteun je jouw directe collega’s bij de financiële administratie met onder andere kas- en bankboekingen, ondersteuning bij de maandafsluiting en/of de jaarafsluiting en bij de debiteurenadministratie.
Herken jij jezelf hierin?
We vragen veel van je en daarom:
  • Ben je in bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma in administratieve richting;
  • Heb je 2 tot 5 jaar werkervaring;
  • Heb je bij voorkeur ervaring met digitale factuurverwerking in Microsoft Dynamics AX;
  • Ben je nauwkeurig en weet je van aanpakken;
  • Heb je een flexibele instelling en kan je zelfstandig werken;
  • Heb je een pro-actieve werkhouding en sta je sterk in je schoenen.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Wat is jouw werkomgeving?
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Finance gevestigd op het hoofdkantoor in Waalwijk. Op de afdeling zit je samen met 5 andere vaste collega’s met daarnaast de financieel directeur.
Solliciteren of meer weten?
Heb je nog vragen en wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met HR via HR@Desch.nl of bel naar 0416-562441.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Desch Plantpak en wensen deze vacature niet in te vullen middels een tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.