solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. Naast thermovorm producten beschikt Desch Plantpak ook over een range spuitgiet sierpotten, o.a. hangpotten en schalen bekend onder de naam EPLA range. Desch Plantpak is een jonge, dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. Begrippen als innovatie, service en betrouwbaarheid onderschrijven deze visie ten volle. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Samen groeien met de kweker!
Voor onze groeiende internationale productieorganisatie in Beuningen zijn wij zijn per direct op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst WTB

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van onderhouds-reparatie, modificatie, vervangings-en nieuwbouwwerkzaamheden aan apparatuur, installaties en gebouwen op elektrotechnisch gebied. Je helpt mee bij het ombouwen van machines t.b.v. productwisselingen en ondersteunt hierbij de productiemedewerkers. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en verbetervoorstellen aandraagt bij je collega’s. Vanzelfsprekend toon je betrokkenheid en neem je verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubeleid. 
Herken jij jezelf hierin?
We vragen veel van je en daarom:
  • heb je een niveau 3 of 4 MBO-diploma WTB of Mechatronica, of heb je dit niveau verkregen door middel van andere vakgerichte opleidingen, aangevuld met ervaring;
  • is werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productie- organisatie een pré;
  • ben je accuraat en resultaatgericht
  • beschik je over een actieve werkhouding
  • heb je kennis van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
  • Op de locatie wordt er 24/7 gewerkt. Wij vragen van je dat je flexibel inzetbaar bent met betrekking tot werktijden en consignatiediensten
  • Maximale reistijd 45 minuten van Beuningen
Wat is jouw werkomgeving?
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transport trays. De afdeling Technische Dienst bestaat op dit moment uit 7 medewerkers. Je rapporteert aan het Hoofd technische Dienst.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een Internationale en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. De mogelijkheid bestaat arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en je ontvangt een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.   
Hoe reageer je op deze uitdagende functie? 
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar
HR@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR op 0416-562441.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Desch Plantpak.