solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De wereld van nu – en vooral die van morgen – vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto ‘We care about your plants & our planet’ is Desch Plantpak continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Growing Together!
Desch Plantpak produceert in Beuningen diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder potten en containers. De tuinbouwsector is bij uitstek een sector die gebaat is bij aandacht voor het milieu. Onze producten worden daarom verantwoord geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen. Bij Desch staan een veilige en duurzame werkomgeving, innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. De eerste stappen in robotisering zijn daarom al gezet. In de functie van ploegleider ben je gewend zelfstandig te werken, kritisch te denken en collega’s te coachen. Door je sociale vaardigheden en flexibiliteit ben je in staat om als een echte teamspeler te gaan voor resultaat. Je bent van nature een coachende leider. Je hebt ervaring met World Class Manufacturing zoals Lean, 5S en Sixsigma.
Voor onze groeiende internationale productieorganisatie in Beuningen zijn wij zijn per direct op zoek naar een coachende:

Ploegleider

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het in de ploeg realiseren van de productie van folie, thermovormproducten en compound teneinde de geplande producten in termen van kwaliteit, kwantiteit, kosten en onder handhaving van milieu- veiligheidseisen te verwezenlijken. Je geeft leiding aan je team afwisselend in een 4- of 5-ploegendienst. Je draagt zorg voor een optimale productiviteit en kwaliteit ten aanzien van het eindproduct. Dit bereik je door actief sturing te geven aan je ploeg, door het voeren van de hierbij behorende ontwikkelgesprekken en door verbetervoorstellen te doen.
Herken jij jezelf hierin?
In de functie van ploegleider ben je gewend zelfstandig te werken, kritisch te denken en collega’s te coachen. Door je sociale vaardigheden en flexibiliteit ben je in staat om als een echte teamspeler te gaan voor resultaat. Je bent van nature een coachende leider. Je hebt ervaring met World Class Manufacturing zoals Lean, 5S en Sixsigma.
We vragen veel van je en daarom:
  • heb je een MBO+ werk- en denkniveau (voorkeur richting MTS/VAPRO-C);
  • heb je ervaring in het leiden van een productie afdeling;
  • heb je een technische achtergrond;
  • heb je een BHV- en heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te halen;
  • ben je bereid om opleidingen/cursussen te volgen, zowel intern als extern.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie €2.452 - €3.392, o.b.v. 36 uur gemiddeld), waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en een 13e maand. Ploegentoeslag bedraagt 28% voor een 5-ploegendienst en 25% voor een 4-ploegendienst. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Hoe reageer je op deze uitdagende functie? 
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar
HR@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Gijs Arts, Bedrijfsleider, op  06-22452199 of kijk op www.desch.nl .

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Desch Plantpak.