Voor onze groeiende internationale productieorganisatie zijn wij op de locatie in Beuningen per direct op zoek naar een:

Meewerkend Voorman Technische Dienst

Wat ga je doen?
Het uitvoeren van onderhouds-reparatie, modificatie, vervangings-en nieuwbouwwerkzaamheden aan apparatuur, installaties en gebouwen op elektrotechnisch gebied. Je helpt mee bij het ombouwen van machines t.b.v. productwisselingen en ondersteunt hierbij de productiemedewerkers. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en verbetervoorstellen aandraagt bij je collega’s. Vanzelfsprekend toon je betrokkenheid en neem je verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubeleid.
Een belangrijk onderdeel van de functie is het uitdragen van kennis op het gebied van machinepark, randapparatuur en techniek. Deze kennisoverdracht vindt plaats door middel van training on the job van je collega’s. Je neemt tijdens je functie het hoofd Technische Dienst waar. Hierbij ondersteun je de leidinggevende bij het praktisch aansturen van de afdeling op de werkvloer wanneer nodig.
Wat is jouw werkomgeving?
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De afdeling Technische Dienst bestaat op dit moment uit 7 medewerkers. Je rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst. 
Herken jij jezelf hierin?
We vragen veel van je en daarom:
•    Ben je in bezit van een MBO diploma niveau 4 elektrotechniek of mechatronica.
•    Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie binnen een productie omgeving.
•    Heb je vakgerichte opleidingen/trainingen afgerond.
•    Ben je communicatief vaardig.
•    Ben je accuraat en resultaatgericht.
•    Heb je kennis van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
•    Op de locatie wordt er 24/7 gewerkt. Wij vragen van je dat je flexibel inzetbaar bent met betrekking tot werktijden en consignatiediensten.

•    Maximale reistijd 45 minuten van Beuningen.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een Internationale en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (salarisindicatie € 2.531-3.506 o.b.v. 40-urige werkweek). De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. De mogelijkheid bestaat arbeidsvoorwaarden uit te wisselen én je ontvangt een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.  

Solliciteren of meer weten?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Frank.Tabak@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Frank Tabak, Hoofd Technische Dienst op 06-11919158 of kijk op www.desch.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Desch Plantpak