solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. Naast thermovorm producten beschikt Desch Plantpak ook over een range spuitgiet sierpotten, o.a. hangpotten en schalen bekend onder de naam EPLA range. Desch Plantpak is een jonge, dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. Begrippen als innovatie, service en betrouwbaarheid onderschrijven deze visie ten volle. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Samen groeien met de kweker!
Voor onze groeiende productieorganisatie in Waalwijk zijn wij zijn per direct op zoek naar een:

Ploegleider

Desch Plantpak produceert in Waalwijk diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder potten en containers. De tuinbouwsector is bij uitstek een sector die gebaat is bij aandacht voor het milieu. Onze producten worden daarom verantwoord geproduceerd uit gerecyclede grondstoffen. Bij Desch staan een veilige en duurzame werkomgeving, innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. De eerste stappen in robotisering zijn daarom al gezet. In de functie van ploegleider ben je gewend zelfstandig te werken, kritisch te denken en collega’s te coachen. Door je sociale vaardigheden en flexibiliteit ben je in staat om als een echte teamspeler te gaan voor resultaat. Je bent van nature een coachende leider. Je hebt ervaring met World Class Manufacturing zoals Lean, 5S en Sixsigma.
Functieomschrijving:
Als ploegleider stuur je een team van 16 medewerkers aan waaronder 1 hoofdoperator en een flexibele schil. Je bent verantwoordelijk voor het in de ploeg realiseren van de productie van thermovorm-producten voor de tuinbouw-sector teneinde de geplande producten in termen van kwaliteit, kwantiteit, kosten en onder handhaving van milieu- en veiligheidseisen te verwezenlijken. Je geeft leiding aan je team in een 4 ploegendienst. Je draagt zorg voor een optimale productiviteit en kwaliteit ten aanzien van het eindproduct. Dit bereik je door actief sturing te geven aan je ploeg, door het voeren van de hierbij behorende ontwikkelgesprekken en door verbetervoorstellen te doen.
Functie-eisen:
We vragen veel van je en daarom:
•    Heb je een MBO+ werk- en denkniveau (voorkeur richting MTS/VAPRO-C)
•    Heb je ervaring in het leiden van een productie afdeling
•    Heb je een technische achtergrond
•    Ben je een bruggenbouwer die door zijn aanpak verschillende generaties weet te prikkelen en motiveren
•    Heb je een BHV- en heftruckcertificaat, of ben je bereid deze te halen
•    Ben je bereid om zowel intern als extern opleidingen/cursussen te volgen
Wat bieden wij jou?
We bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden ut te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er daarnaast volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Solliciteren of meer weten?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar HR@desch.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Ralph Dominicus via 0416-562448 of kijk verder op onze website.