Drape

 

NIEUWE GLORIE VOOR HISTORIE
Het gemak van voortdurend toegang hebben tot kennis dankzij internet, heeft geleid tot ‘digitale amnesie’: we weten niets meer. DRAPE roept het bezitten van historische kennis in 2018 uit tot statussymbool. Oude materialen en ambachten herleven, historische kostuums worden een belangrijke bron van inspiratie. Met veel zand- en roodtinten, in combinatie met frisse kleuren als aquamarine en limoengroen.
bekijk de trends Spring-Summer 2018 >

 

Melissa 19 cm Raspberry E-447

Dahlia LaBella Maggiore Purple® 

FROM BIG TO SMALL, WE HAVE IT ALL!
Bent u toe aan een kleurige overdosis Dahlia? Dan stellen wij graag de Dahlia LaBella® series aan u voor. Gemakkelijk in de omgang en met een prachtige uitstraling, zelfs in het winkelschap. De Dahlia LaBella® is verkrijgbaar in elke potmaat, van pack tot de 23cm-pot (Piccolo, Medio, Grande, Maggiore). In talloze kleuren en zelfs in FUN-kleuren (tweekleurig)!

 

Colour your Story - Spring Summer 2018 - Beekenkamp

 

naar standaard product Melissa >  

 

 

Miranda 23 cm Dark Pink E-413

Pink kisses® 

SPECIAAL VOOR JOU
Een cadeau geven is niet eenvoudig. Elke ontvanger is anders en hoe goed kent u hem of haar nu eigenlijk? Pink Kisses® lost dit probleem heel eenvoudig op. Pink Kisses® is namelijk het perfecte geschenk voor iedereen. Want wie wil er nu geen kus cadeau krijgen?!

 

Colour your Story - Spring Summer 2018 - Selecta One

 

naar standaard product Miranda > >   

 

 

Desch Decopot 19 cm Pink/Black 060

Calibrachoa cultivars minifamous® double pinkmania! 

Van Helsinki tot Palermo, van Californië tot Moskou... de hele wereld is weg van de Double PinkMania!. Deze laatste toevoeging aan de MiniFamous®-serie is een echte zomerkampioen, die het uitstekend doet in alle klimaatzones dankzij het versterkte wortelstelsel en de stralend roze dubbele bloemen. Zelfs tijdens de heetste zomerdagen verliezen zij hun kleur niet. MiniFamous® Double PinkMania! Bloeit onafgebroken van mei tot en met oktober.

 

Colour your Story - Spring Summer 2018 - Gold Winner Fleuroselect - Selecta One

 

naar standaard product Decopot > >   

 

 

Miranda 23 cm Light Pink E-420

Calibrachoa cultivars minifamous® double PinkTastic

WINNAAR VAN DE FLEUROSTAR AWARD 2017/2018
De Calibrachoa PinkTastic is een echte blikvanger, die elk balkon, terras of tuin een romantisch tintje geeft. De tweekleurige roze-witte dubbelbloemige bloemen doen denken aan rozen, maar dan zonder de doorns. De PinkTastic is
niet alleen als stand-alone een lust voor het oog, maar combineert ook fantastisch met andere planten, zoals Pink Kisses®.

 

Colour your Story - Spring Summer 2018 - Selecta One

 

naar standaard product Miranda > >