What's your Story?

 

Wie anders durft te zijn, onderscheidt zich van de massa. En dát verkoopt. Kleur en vormgeving spelen daarbij een cruciale rol. Het is de kunst uw product net even aantrekkelijker te maken dan vergelijkbare producten.
Desch Plantpak helpt u daar graag bij. In deze Colour Your Story vindt u dan ook wederom veel kleurinspiratie en verrassende concepten.
Als u uw lef toevoegt, mixen wij voor u de perfecte cocktail. Durft u het aan? Laat het ons weten!

 

Drape

 

Card image cap

 

NIEUWE GLORIE VOOR HISTORIE
Het gemak van voortdurend toegang hebben tot kennis dankzij internet, heeft geleid tot ‘digitale amnesie’: we weten niets meer. DRAPE roept het bezitten van historische kennis in 2018 uit tot statussymbool. Oude materialen en ambachten herleven, historische kostuums worden een belangrijke bron van inspiratie. Met veel zand- en roodtinten, in combinatie met frisse kleuren als aquamarine en limoengroen.
 
meer inspiratie >
 

Stitch

 

Card image cap

 

JONG, SPEELS EN VRIJ
Jong inspireert oud. De jeugdige vrijheid om gekke dingen te doen en onbezorgd te spelen wordt steeds meer nagestreefd door de oudere generatie. Een verlangen dat ook een sterk sociaal aspect heeft: het individualisme is voorbij, ik wordt wij. STITCH speelt hierop in met een speels kleurenpalet: zachte, kinderlijke tinten met vrolijke accenten van frisgeel.
 
 
meer inspiratie >
 

Fuse

 

Card image cap

 

NATUUR ALS DIGITALE ERVARING
Ons verlangen naar de natuur groeit in hetzelfde tempo als de wereldwijde verstedelijking. FUSE brengt de natuur naar je toe als virtual reality. Dat levert een digitale ervaring op, met fraaie designs en hyper-natuurlijke patronen, kleuren en vormen. FUSE combineert natuurlijke groen- en blauwtinten met virtuele kleuren: oranje, electric blauw en emerald groen.
 
 
meer inspiratie >