Colour your Story Autumne - Inverno 2016 - 2017

Het mooiste plekje in de winkel. Daar droomt elke plantleverancier van. Want aandacht is verleiding en verleiding is aankoop. Heel logisch allemaal, maar hoe krijgt u het voor elkaar?
Hoe maakt u uw product zo aantrekkelijk dat de consument er als een blok voor valt? In deze Colour Your Story vindt u volop inspiratie voor het seizoen herfst/winter 2017-2018.
En inspiratie is actie en actie is resultaat! Dus belt u ons gerust voor de verleidelijkste plant-potcombinaties. Met een slim concept en de juiste pot creëren we dan – samen met u – een consument die koopt.

 

Treasury

Card image cap

 

Onze culturele identiteit is meer dan ooit versnipperd. Uit al deze kleine mozaïekstukjes ontstaan nieuwe, experimentele stromingen die zich niets van trendsaantrekken. TREASURY vertegenwoordigt deze anti-trend, met warme, krachtige kleuren en onverwachte combinaties van materialen en vormen.

meer inspiratie >

 

Atelier

Card image cap

 

In een wereld die gewend is aan uniformiteit en massaproductie, borrelt nieuw verlangen op naar kunst. Grenzen tussen design en kunst vervagen in de ATELIER-trend: robuuste, eigenzinnige kleuren komen samen in een artistieke blend van hedendaagse materialen en puur vakmanschap.

meer inspiratie >

 

Streets

Card image cap

 

Reclame en social media promoten het streven naar een perfecte wereld. Maar veel mensen voelen zich daar helemaal niet in thuis. Zij geloven in nuchterheid en authenticiteit. STREETS geeft ze een stem, met basic kleuren, ruwe elementen van de straat en een vleugje brutaliteit.
meer inspiratie >