D-Grade BIO®

D-Grade BIO® biedt een ruim assortiment 100% biologisch afbreekbare potten. Een 100% plantaardig product, dat zeer geschikt is voor het kweken van (biologische) kruiden en groenten, maar bijvoorbeeld ook voor kamerplanten. Kweekt u slagewassen via hydroponics teelt? Dan is de D-Grade BIO® sleufpot een bijzonder duurzame oplossing. Vraag naar de mogelijkheden!

 

"D-Grade BIO®. Nature contained by nature. 100% biologisch afbreekbaar, 100% industrieel composteerbaar"
D-Grade BIO® is 100% biologisch afbreekbaar en 100% industrieel composteerbaar, conform EN 13432. D-Grade BIO® is TÜV AUSTRIA OK Compost gecertificeerd onder nummer O 09-376-D en TÜV AUSTRIA OK Biobased**** gecertificeerd onder nummer B 10-054-A. De technische en economische bruikbaarheid zijn volledig gegarandeerd.

 

       

 

"D-Grade®: uitzonderlijk lage footprint"
De uit planten vervaardigde producten van D-Grade BIO® zijn 100% industrieel composteerbaar en hebben een uitzonderlijk lage footprint. Uit officiële LCA-berekeningen van
Ecochain blijkt dat D-Grade BIO tijdens productie 30% minder CO2-uitstoot heeft dan een vergelijkbaar product dat van gerecycled polypropyleen is gemaakt. D-Grade® draagt zo bij aan een gezonde leefomgeving.

 

D-Grade® productlijn
Alle D-Grade BIO® producten die Desch Plantpak levert vindt u hier.
D-Grade Magazine