06/07/2020
Let us tell your Story
Desch Design Studio. Succesvolle co-creaties met en voor kwekers.

Kwekers die het willen maken, zitten goed bij Desch Design Studio. In nauwe samenwerking en met kleur als hoofdingrediënt ontwikkelen zij creatieve, bijzonder succesvolle plant-potconcepten. Dus Colour Your Story? Desch Design Studio!
Een mooi voorbeeld van zo’n concept is de productlijn ‘Urban Gardening’, die Desch Design Studio onlangs op verzoek van – en samen met – kwekerij Baas in Ens heeft ontwikkeld. ‘Urban Gardening’ is een verrassende plantenmix in een Grow&Go bloempot met waterbuffer type Imca en een stoere balkonbak, die volop fleur en kleur brengt in een kleine stadse omgeving. De ‘Urban Gardening’-lijn is nu al een groot succes voor Baas.
Eerder gerealiseerde concepten
Behalve de ‘Urban Gardening’-lijn van Baas heeft Desch Design Studio de afgelopen jaren samen met diverse kwekers tal van andere fraaie concepten gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de BBQ hot&spicy kruidenbak met Spaanse peper of de potbedrukkingen voor de FleuroStar Award-winners zoals Petunia ‘NightSky’ en Osteospermum ‘Purple Sun’.
Kwekers uitdagen
Desch Design Studio wil ook andere kwekers uitdagen om een creatief concept te creëren. “De markt biedt meer dan genoeg ruimte voor opvallende, gekke en/of slimme creaties”, aldus Kees Waqué, Manager Marketing & Retail bij Desch. “Op dit moment is er veel vraag naar duurzame producten. Voor een kweker die daarop wil inhaken, kan met precies de goede plant-potcombinatie echt het verschil maken.”
Creatieve optelsom van wensen en mogelijkheden
Desch Design Studio neemt de wensen van de kweker en de mogelijkheden van Desch als vertrekpunt. Een voorbeeld. Biologisch afbreekbare potten matchen perfect met biologische kruiden, vooral voor landen waar deze met potkluit en al in de gft-container mogen worden weggegooid. Ook met plastic zijn talloze mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld de kweek- en sierpotten van Recover®: eindeloos recyclebaar. Behalve de juiste match tussen plant en pot creëert Desch Design Studio ook bijbehorende labels, stickers en dergelijke. Creatief én resultaatgericht.
´Let us tell your Story´ voortaan ook in Colour Your Story
In het magazine Colour Your Story, dat tweemaal per jaar verschijnt, komen kwekers aan het woord over de plant-potcombinatie die zij samen met Desch Design Studio op de markt hebben gebracht. 
Desch Design Studio:
Desch Design Studio is een creatief team met verstand van marketing en vormgeving én oog voor design, trends en planten. Desch Design Studio besteedt veel aandacht aan bedrukkingen op bloempotten en private labels voor aan de Grow&Go (hang)potten met waterbuffer. Met een ruim aanbod van circa 140 kleuren van de Epla-producten – waarvan 20 speciaal voor Recover®-potten die gemaakt zijn van Post Consumer Waste plastic en Cyclos HTP-gecertificeerd zijn.
Interesse? 
Heeft u ideeën voor een product of wilt u zich laten verrassen door wat er allemaal mogelijk is voor uw plant? Maak een (vrijblijvende) afspraak met Desch Design Studio. Inspiratie gegarandeerd!
'let us tell your story'