14/05/2022

Desch Plantpak benoemd tot Best Managed Company 2021-2022

Waalwijk - Op 12 mei 2022 werden de winnaars van het Best Managed Companies-programma van Deloitte bekend gemaakt. Desch Plantpak is een van de winnaars en hoort bij de best geleide bedrijven van Nederland.

Deloitte beoordeelt de deelnemende bedrijven op basis van een aantal thema’s: strategie, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur, mate van innovatie en financiën. Dit jaar werden de deelnemende bedrijven ook voor het eerst getoetst op hoe zij duurzaamheid hebben opgenomen in hun bedrijfsvoering en welke acties zij hieraan verbinden.

Jan Willem Wieringa, CEO Desch Plantpak “We zijn uiteraard enorm trots, en beschouwen dit als een schouderklopje voor al onze medewerkers. De laatste 2 jaar zijn heftig geweest; corona, issues met materiaal beschikbaarheid, enorme kosten stijgingen van grondstoffen, energie etc. We investeren door met nieuwe, snellere en energie zuinigere machines; in april en mei zijn er al weer 2 machines bijgekomen. Nogmaals, we zijn trots, maar ook realistisch dat we nog veel te doen hebben om nog beter te worden in de toekomst!”

Over het Best Managed Companies-programma van Deloitte

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse (middel-) grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en cultuur, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Per thema zijn ‘best practices’ gedefinieerd, waarop deelnemers op verschillende niveaus in de organisatie zijn bevraagd middels vragenlijsten. Vervolgens is hierop met elke individuele deelnemer ingezoomd tijdens een interactieve sessie. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftig miljoen euro, een leidende (Tier 1) of vernieuwende (disruptieve) positie in desbetreffende marktsegment of industrie bekleden en hun management in Nederland gevestigd hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.