18/09/2018
Voor het seizoen voorjaar/zomer 2019 heeft Desch Plantpak opnieuw een kleurrijk en goedgevuld Colour Your Story- magazine neergezet, met volop aandacht voor trends, noviteiten en andere ontwikkelingen. Parallel daaraan verschijnt het allereerste D-Grade®-magazine.
Colour Your Story. Trends voorjaar/zomer 2019
De bekende trendwatcher Hilde Francq van Francq Colors heeft de drie belangrijkste trends van het seizoen op een rijtje gezet:
Dynamic
Een nieuw samenspel tussen mannelijk en vrouwelijk, met een ontwapenende mix van robuust en elegant.
Intuitive
Een oase van rust in een maatschappij vol technologie, met pure vormen en onafgewerkte texturen.
Biological
De natuur als onuitputtelijke bron van inspiratie, met kleuren en texturen van bacteriën, microscopie en andere natuurlijke rijkdommen.
Interessante items in deze editie van Colour Your Story:
• de dynamiek van de bloemen- en plantenveiling FloraHolland in Aalsmeer, het domein van leading lady Luus Hooyman
• de nieuwste producten van onder meer Florensis, Addenda, Beekenkamp, Selecta One en Syngenta
• een korte kennismaking met de drijvende krachten achter FleuroSelect
• culinair genieten vanuit een foodtruck: hot & happening met de plantenbak SARA voorzien van zelfklevende etiketten, bijzonder geschikt voor een passend concept voor sandwiches en salades (met recept)
Noviteiten op het gebied van sustainability
In het kader van sustainability breidt Desch haar merk D-Grade® verder uit. In het magazine aandacht voor D-Grade BIO®: vier sterren biobased gecertificeerd en 100% composteerbaar, en voor het compleet nieuwe D-Grade FIBRE®, gemaakt van papierpulp. 
D-Grade® BIO heeft inmiddels ook een eigen magazine, dat tegelijk met Colour Your Story is verschenen. Hierin staat allerlei waardevolle informatie over de biobased en degradable potten en trays, het productieproces én de toepassing. Ook de footprint van D-Grade® BIO wordt toegelicht.
Bekijk Colour Your Story digitaal
Bekijk D-Grade® BIO magazine digitaal