solliciteer direct!
Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transporttrays. De wereld van nu – en vooral die van morgen – vraagt om nieuwe productiemethodes en innovatieve recycling. Onder het motto ‘We care about your plants & our planet’ is Desch Plantpak continu bezig het assortiment voor de professionele tuinbouw verder uit te breiden met producten die het milieu ontzien. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Growing Together!
Desch groeit! Ter aanvulling van onze afdeling Customer Support zijn wij in Waalwijk per direct op zoek naar een:

Medewerker Customer Support

Ter versterking van onze afdeling Customer Support zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Op de afdeling ben jij het eerst aanspreekpunt van onze klanten, en heb jij een breed en afwisselend takenpakket. Van het behandelen van orders tot het ondersteunen van vertegenwoordigers, en van het voorbereiden van documentatie tot het bewaken van het proces. De missie van de afdeling is om onze klanten passende service te bieden en verwachtingen te overtreffen. Het signaleren van behoeftes bij klanten en hier adequaat op reageren is een belangrijk onderdeel van onze service. Kortom, je bent oplossingsgericht, enthousiast en het opbouwen van klantrelaties is je tweede natuur. Je hebt bij ons daarnaast volop de mogelijkheid om de producten goed te leren kennen.
Functieomschrijving
 • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van orders van (internationale) klanten en de tijdige en correcte doorstroom van deze orders;
 • Je stuurt de magazijnen van Desch aan middels het verzorgen van picklijsten, het voorbereiden van transport- documentatie en communicatie naar vervoerders;
 • Je bent verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van orders in het portfolie en informatie in het CRM-systeem;
 • Je ben verantwoordelijk voor het verzorgen van monsterpakketten, het ondersteunen van vertegenwoordigers en salesmanagers bij het maken van offertes en rapportages;
 • Je bewaakt het proces op het gebied van onder andere transportkosten, levertijden, prijzen, aantallen en gemaakte afspraken richting alle partijen.
Functie-eisen
 • Je beschikt over een HBO-diploma, bij voorkeur richting sales;
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie/organisatie;
 • Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Kennis van Duitse en/of Franse taal is een pré;
 • Je bent 36 tot 40 uur beschikbaar;
 • Je bent accuraat en resultaatgericht;
 • Je bent proactief;
 • Je beschikt over een actieve werkhouding.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te wisselen. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Solliciteren of meer weten?
Heb je nog vragen en wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met HR via HR@Desch.nl of bel naar 0416 562 441. Voor aanvullende informatie kun je bellen naar Jeroen Smeulders op +31-(0)615066346 of kijk verder op onze website.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Desch Plantpak en wensen deze vacature niet in te vullen middels een tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.